Cidonijas ir garšīgs un veselīgs auglis, taču to uzglabāšana prasa īpašu pieeju, lai saglabātu to kvalitāti un garšu. Šeit ir daži ieteikumi, kā pareizi uzglabāt cidonijas: Izvēlies kvalitatīvus augļus Pirms uzglabāšanas izvēlies cietas, bez bojājumiem un nesakārtotām cidonijām. Bojāti augļi var sabojāt citus. Uzglabā cidonijas istabas temperatūrā Cidonijas var glabāt istabas temperatūrā, ja tās tiek patērētas tuvākajā laikā. Tās var palikt svaigas līdz 1-2 nedēļām. Glabā vēsā vietā Ja neplāno izmantot cidonijas drīz, uzglabā tās vēsā, tumšā vietā, piemēram, pagrabā vai ledusskapī, lai pagarinātu to derīguma termiņu. Izmanto papīra maisiņu Ja vēlies paātrināt cidoniju nogatavošanos, vari tās ievietot papīra maisiņā, kas palīdz saglabāt mitrumu. Pārliecinies, ka maisiņā ir caurumi gaisa cirkulācijai. Izvairies no plastmasas iepakojumiem Plastmasas maisiņi var izraisīt mitruma uzkrāšanos, kas var novest pie pelējuma vai puves. Regulāri pārbaudi cidonijas Ik pa laikam pārbaudi ...