05 marts, 2008

Hmm! Vai googleupdate ir trojan?


Vai tam ir kāda saistība ar google... Va tas ir bīstams?

6 komentāri:

Anonīms teica...

Domāju, ka Symantec, vai KAV, pēc scriina nevaru/nemāku noteikt, ir paranoisks retārdu naudas izsūkšanas variants. Jā, jā, tāds pats kā globālā saslilšana. Uzliec kādu Avastveidīgo un neliecies ne zinis. :). Pieņemu, ka tavs jautājums nebija sarkasms, tam retārdiski paranoiskajam AV šķiet, ka ierakstīšana HKCU_/blabla/Run ir sodāma rīcība. msconfig. Spiežam allow un dzeram tērvetnieku.

Anonīms teica...

lūk šādi nepamatoti paziņojumi idiotos rada pārliecību, ka konkrētais antivīruss ir baigi labais. Uzlikt tik kaut kādu skaņas efektu un/vai izlēcošu logu uz vīrusa atrašanu, lai lietotājam rastos iespaids, ka antivīruss ir baigi labais

Ikigai teica...

Es esmu tikai lietotājs un lieka piesardzība par daudz nav bijusi.Tāds paziņojums man izlec reizi 302 dienās un turpmāk ceru,ka neizsauks oponentos smīnu vai ko citu.KAV izvēlējos tās nemanāmās uzvedības dēļ,bet nenoliedzu,ka ir vēl labāki par KAV.Es kā nelegālas kopijas turētājs nepirktam zirgam zobos neskatīšos.

Anonīms teica...

Kā teiktu mans kaimiņš: holly shit!

Anonīms teica...

Tad skaidrs. Man šķiet, ka Tu varētu arī vispar be ta KAV dzīvot. Ja reizi 0.97 gadā redzi ko tādu.. AV tomēr domāts lietotājiem. Ja kas šķiet dīvains, var vienmēr pajautāt, tjipa wtf.

Ikigai teica...

Man prieks,ka blogs pilda savu uzdevumu - rosina domāšanu!