16 maijs, 2022

Cilvēku pazemošana un medicīniskais fašisms Rudens 2022

EK aicina dalībvalstis uzlabot gatavību nākamajai Covid-19 pandēmijas fāzei. 

Eiropas Komisija (EK) 2022.gda aprīļa beigās ierosinājusi darbību kopumu, kas domāts, lai pārvaldītu pašreizējo Covid-19 pandēmijas fāzi un sagatavotos nākamajai. EK ieskatā, koordinācijai svarīga loma būs arī jaunajā pandēmijas fāzē, kurā jāsaglabā gatavība un reaģētspēja. Tāpēc EK aicina dalībvalstis līdz rudenim veikt darbības, kuru mērķis ir nodrošināt modrību un pastāvīgu koordināciju, kas ļautu būt gataviem un reaģēt veselības jomā. EK aicina dalībvalstis intensificēt primāro vakcināciju un balstvakcināciju, ņemot vērā, ka Covid-19 izplatās vienlaikus ar sezonālo gripu.

Tāpat EK aicina izveidot integrētas uzraudzības sistēmas, kuru pamatā vairs nav visu Covid-19 gadījumu identificēšana un ziņošana par tiem, bet gan uzticamu un reprezentatīvu aplēšu iegūšana.

Dalībvalstīm būtu jāturpina mērķtiecīgi testēt un sekvencēt pietiekamu skaitu paraugu, lai pareizi aplēstu variantu izplatību un atklātu jaunus variantus

ES dalībvalstīm vajadzētu arī investēt veselības aprūpes sistēmu atveseļošanā un novērtēt pandēmijas plašāko ietekmi uz veselību, arī uz garīgo veselību un ārstēšanas un aprūpes kavēšanos, kā arī piemērot ES mērogā koordinētus noteikumus, kas nodrošinātu brīvu un drošu ceļošanu ES un plašākā starptautiskā mērogā.

Vai esi gatavs vājprātam rudenī ? Esošā histērija nomainīs nākamā. 

Nav komentāru: