07 jūlijs, 2022

2 miljoni

Gribēju aiziet uz lapu, kur varēja uztaisīt plakātu, ja esi atradis kaut vienu iemeslu, lai vakcinētos, bet tā lapa vairs nestrādā. Vienkārši viņas vairs nav. Gribēju uztaisīt plakātu, ka neesmu atradis vēl nevienu iemeslu, lai vakcinētos, bet vairs to izdarīt nevar. Cik runāju ar cilvēkiem, viņi arī nevienu iemeslu tā arī nav nosaukuši. Un tie, kuri ir kaut kāda iemesla dēļ vakcinējušies, jāsecina, ka viņiem katastrofāli pasliktinājusies veselība. Lielākā daļa cilvēku sūdzas par kaut kādām vērā ņemamām veselības problēmām, vienam nedzīst vairs rētas un slikti sarecē asinis, vienam spiediens ir katastrofāli mainījies, vēl vienam sirds streiko tā, ka pie ārsta viesojas ļoti bieži. 

Apbrīnoju cilvēkus, kuri tic baiļu un jaunā lipīgā nāves vīrusa propagandai. Un cik tad nomirst? Nomirst daži cilvēki un kādās vecuma grupās. Es atvainojos, nomirs 70-90 gadnieki, kuriem jau ir ielaistas kaites tādā stadijā, ka vakcīna tikai pastiprina komplikācijas. Un nevajag tiem tur augstos krēslos dirst, ka vakcīna pasargā un kaut ko palīdz. Bet priecē, ka cilvēki ir sapratuši šī teātra patiesos mērķus. Ja kāds domāja, ka cilvēki ir muļķi, tad līdz kaut kādai zināmai robežai. 

Šobrīd tā "saslimšana"ir tādā skaitā, ka pirms gada pie tādiem pašiem cipariem neviens nevarēja pulcēties un cilvēkus smacēja savas izelpas atpakaļelpošanas aparātos uz sejas. 

Ja kads šiem vārdiem nepiekrīt, tad iekomentējiet.

Nav komentāru: